Interieurstyliste & Kleuradviseuse

21

 

Droom je van een mooie plek waar jij, je partner en je gezin zich thuis voelen. Een huis met een ziel. Maar weet je niet hoe je dat kan verwezenlijken ?

Vaak kan je door een andere opstelling van meubels en decoratie, of door andere kleuren te gebruiken, een thuis creëren die nog aangenamer aanvoelt.
Wil je je bestaande meubels houden of ga je voor nieuwe? Kan je je oude meubels restylen? Welke kleurtinten gebruik je op de muren?
Vele vragen...

Laat dit nu mijn passie zijn.

Als interieurstyliste en kleuradviseur help ik je je woning te (her)inrichten of te restylen.
Dit kan zowel voor één kamer als de ganse woning. Door te luisteren naar wat jullie belangrijk vinden, naar welke stijl jullie voorkeur uitgaat, welke jullie gewoontes zijn enz., ga ik op zoek naar datgene waar jullie zich goed bij voelen en vertaal dit naar een aantal ideeën. Ook reik ik een aantal oplossingen aan zodat jullie hiermee - indien gewenst aan de hand van een moodboard - zelf aan de slag kunnen of dit kunnen laten uitvoeren door een externe firma.

Heb je geen idee welke kleuren je graag ziet in je woning dan geef ik graag kleuradvies (wens je meer informatie hierover, stel dan gerust je vragen via mail).

Wens je een bepaalde ruimte in je huis te laten restylen terwijl je een dagje op stap gaat, dan ben ik de geknipte persoon voor jullie. Restyling met nieuwe decoratie en objecten is eveneens mogelijk. Alles wordt vooraf besproken en contractueel vastgelegd.
Niets zo fijn als na een dagje stappen thuiskomen en een nieuw ingerichte ruimte te betreden waar het zalig vertoeven is!

Decoratrice/etalagiste

20

 

Als freelancer met professionele ervaring kan ik voor u iets betekenen.

Heb jijzelf of je personeel noch tijd of inspiratie om in je zaak échte blikvangers te creëren met bedrijfseigen producten? Slechts één adres.
Door mijn jarenlange ervaring in de praktijk weet ik als geen ander hoe belangrijk het is om door middel van een mooie presentatie van jouw artikelen je omzet te laten stijgen.
Vooraf luister ik naar wat voor jou prioritair en essentieel is en werk dan een idee uit, specifiek gericht op je zaak, jouw sfeerbepaling enz.

Een eigentijdse, smaakvolle aankleding met innovatieve en creatieve inbreng zal uw zaak in een kooplustige sfeer onderdompelen !

 

23

Bloemstyliste

22

 

 Als bloemstyliste zorg ik er graag voor dat jouw feest een prachtige en unieke uitstraling krijgt.

  • Huwelijken: bruidsboeket en alle bijhorende versieringen
  • Thuis onder vrienden, familie.
  • Tuinfeesten
  • Seizoensaankleding
  • Kerst: heb je geen tijd om je huiskamer in de kerstsfeer om te toveren, dan doe ik dit met veel plezier voor jou.

 

15 L